+31 77 462 24 44
Terugbel service
Direct contact opnemen

Neptunus bouwt Official Fanzone voor de Rugby World Cup 2015 in stad van oorsprong

Rugby Borough Council heeft Neptunus, specialist in demontabel bouwen, aangesteld om de ​​officiële fanzone voor de Rugby World Cup 2015 te bouwen in de Engelse stad Rugby, de bakermat van het balspel.

De accommodatie  wordt geplaatst op de Oude Markt in het stadscentrum van Rugby. Dit plein ligt op een steenworp afstand van Rugby College, waar het spel in 1823 is ontstaan. Het is de eerste keer in de geschiedenis van het toernooi dat Rugby gastheer is van een officiële fanzone, samen met nog 11 andere gaststeden in Engeland en Wales.

Matthew Deaves, projectleider van de World Cup Rugby Borough Council, vertelt: "De Rugby World Cup is een van de grootste sportevenementen in 2015 en daarom zijn we ook ongelooflijk trots dat we hier een fanzone mogen hosten. Samen met aanverwante, culturele activiteiten geeft dit Rugby een enorme boost. Neptunus is aangesteld om onze tijdelijke accommodatie te faciliteren. We erkennen hun reputatie en ervaring op grote sportevenementen zoals de Rugby Six Nations, de Olympische Spelen van Londen 2012 en de Commonwealth Games in Glasgow.”

April Trasler, Neptunus Ltd: "De Rugby World Cup is in 2015 het grootste sportevenement ter wereld en we zijn verheugd dat we de officiële fanzone mogen bouwen in de stad waar de sport ooit ontstaan is. Het toernooi zal een geweldige spektakel worden voor alle fans."

Neptunus zal een Evolution II plaatsen van 750 m2 en 8 meter hoog. De fanzone biedt plaats voor 1.000 mensen waar de wedstrijden live op groot scherm kunnen worden gevolgd. Naast de constructie verzorgt Neptunus ook de vloeren, airconditioning, leuningen etc. Eind augustus zal een team van 12 montagemedewerkers binnen 4 dagen het tijdelijke gebouw plaatsen. De fanzone zal blijven staan tot november 2015. De toonaangevende branding specialist ICON wordt verantwoordelijk voor de externe branding, aankleding en live-experience.

De verwachting is dat meer dan een miljoen mensen de rugby wedstrijden zullen volgen vanuit de officiële fanzones.

1 2