+31 77 462 24 44
Terugbel service
Direct contact opnemen

Neptunus: Supporter én bouwer van de Venloop

Van 16 t/m 20 maart is het weer zover: Venlo maakt zich op voor Venloop 2016. Met de kidsmiddag als aftrap op woensdagmiddag, start het populaire loopevent haar 11e editie. Neptunus, specialist in demontabel bouwen en supporter van de Venloop, bouwt alle tenten en tijdelijke accommodaties die tijdens het event worden gebruikt.

Op verschillende locaties in Venlo zullen voor het bekende evenement in totaal ruim 2.200 vierkante meter aan tentaccommodaties verrijzen. Zo bouwt Neptunus het ‘Ewals Cargo Care’ Paviljoen in het Julianapark, het ‘Neptunus Structures’ VIP paviljoen aan de finishlijn en er worden enkele paviljoententen ingezet voor onder andere catering en uitgiftepunten. Dorrie Eilers, directeur Neptunus BV vertelt: “De Venloop is een fantastisch evenement. Wij zijn niet alleen als leverancier van de tijdelijke accommodaties betrokken, maar juist ook als Supporter van de Venloop! Ook wij staan met onze teams aan de start van de verschillende disciplines.”

(E)VEN(T)LOOP
De Venloop mag inmiddels een van de beste loopevenementen van ons land genoemd worden. De decenniumeditie vorig jaar heeft weer veel lovende reacties opgeleverd van deelnemers, sponsoren, inwoners, bezoekers en vrijwilligers. De hele stad ademt ‘ Venloop’.

De tijdelijke paviljoenen werden binnen enkele dagen opgebouwd door het team van Neptunus. Na de Venloop worden ze gedemonteerd en hergebruikt bij andere evenementen.
 

1 2 3 4