+31 77 462 24 44
Terugbel service
Direct contact opnemen

Limburgse Neptunus verzorgt tenten voor Belgische Jumpings

Neptunus bvba uit het Limburgse Zonhoven verzorgt sinds jaar en dag accommodaties voor paardenevenementen in België. Ook dit jaar bouwt Neptunus de tenten voor o.a. Jumping Lummen, Jumping International de Mons en Flanders Horse Event, drie van de meest prestigieuze jumpings die ons land rijk zijn.

Jumping Lummen (30 april tem 3 mei)

De achtertuin van de familie Postelmans is jaarlijks het decor van België‘s grootste outdoor jumping. Het prachtige domein werd – mede dankzij Neptunus – omgetoverd tot een uniek internationaal CSIO 5* event dat sinds 2011 de naam Spring Classic of Flanders - Jumping Lummen draagt. Met een tweede plaats tijdens de FEI Nations Cup, de meest prestigieuze landenwedstrijd, greep de Belgische ploeg nog net naast de gouden medaille maar dankzij de overwinning van Jérôme Guery tijdens de Longines Grand Prix werd het thuispubliek toch verwend met een Belgische overwinning.

Jumping International de Mons (2 tem 5 juli)

In Bergen was de internationale jumping tijdens het eerste weekend van juli al aan haar derde editie toe. De enige CSI 4* wedstrijd die ons Franstalige landsgedeelte rijk is, vindt plaats in de Hippodrome de Wallonie, waarvan de internationale bekendheid jaar na jaar stijgt. Als partner van het eerste uur verzorgde Neptunus alle accommodaties rondom de piste en het exposantendorp. Speciale gast op zaterdag was Elio Di Rupo, oud-eerste minister en burgemeester van de stad Bergen. Met de overwinning van Jérôme Guery tijdens de Grand Prix de l’Hippodrome de Wallonie op zondag waren ook hier publiek en organisatie laaiend enthousiast.

Flanders Horse Event (5 tem 9 augustus)

Met ieder jaar bijna 20.000 bezoekers is Flanders Horse Event in het Gentse telkens weer een groot feest waar 4 dagen lang genoten wordt van de paardensport. Begin augustus komt de internationale jumpingtop uit meer dan 20 landen samen in Beervelde. Dit hippische evenement met internationale allure zal het decor zijn van de Belgium Warmblood Foal Auction en de CSI 3* Jumping (beter bekend als CSI D'Heyboght), die tot de top 3 van België behoort.

Structuren

Neptunus is ondertussen uitgegroeid tot huisleverancier van structuren voor veel hippische evenementen in België. Hierbij wordt door de organisatoren steevast gekozen vanwege de professionaliteit, de kwaliteit van materialen, flexibiliteit en service van de Limburgse tentenbouwer. De pagodetenten, alu-hallen en (luxe) terrassen zorgen telkens weer voor sfeervolle jumpings, waarbij de structuren multi-inzetbaar zijn. Denk aan sfeervol aangeklede exposantendorpen, exclusieve VIP-lounges, bars voor ruiters en publiek, cateringpaviljoens, tribune- & terrasoverkappingen die beschermen tegen zon en regen, …

Neptunus huisleverancier van hippische evenementen België

1 2 3 4 5 6