+31 77 462 24 44
Terugbel service
Direct contact opnemen

Limburgse Firma bouwt compleet VIP–dorp voor BK Wielrennen 2014

Liefhebbers van de wielrensport kunnen dit weekend genieten van het Belgisch kampioenschap Wielrennen voor Elite in Wielsbeke. Deze jaarlijkse wielerwedstrijd is voor renners met een Belgische nationaliteit van 23 jaar en ouder, die strijden om de nationale titel. De organisatie is al enkele weken  bezig om van Wielsbeke de wielrenhoofstad van België te maken.

De specialist in tenten voor evenementen werd gevraagd om een double decker van maar liefst 85 x 20 meter te bouwen voor hét VIP-dorp van het BK Wielrennen. In deze tijdelijke accommodatie met verdieping  kunnen meer dan 2000 mensen  genieten van een geweldig uitzicht op de finish.
Een VIP-café mocht ook niet ontbreken. Het gehele VIP-dorp, genaamd het “Neptunus Paviljoen” is in 1 week gerealiseerd, en biedt ruimte aan een paar duizend wielerfanaten.

Neptunus verzorgt ook de faciliteiten voor de organisatie zoals medewerkerstenten, keukens, toiletten en entrees. De Limburgse firma bouwde in opdracht van de organisatie en is tevens sponsor van het BK Wielrennen. De vrouwen starten in de ochtend en rijden 8 rondes, een totaal van 111,2 km. De mannen zullen om 11.30 uur van start gaan en leggen maar liefst 18 rondes af , totaal 250,2 km.

Impressie BK Wielrennen 2014

1 2