+31 77 462 24 44
Terugbel service
Direct contact opnemen

Krachtpatser van beurs event laat wederom van zich horen

Dit voorjaar, op 1 en 2 april aanstaande, is het episch centrum van de evenementenbranche in het midden van het land: Jaarbeurs Utrecht. Daar vindt op deze twee dagen de zeventiende editie van vakbeurs Event 15 plaats. Net als voorgaande edities staat event minnend Nederland weer iets moois te wachten. Zowel op het gebied van noviteiten, sprekers, mooie stands en unieke samenwerkingen. Een van deze samenwerkingen betreft de stand van vijf bedrijven die in verschillende disciplines van de evenementenbranche actief zijn: TivoliVredenburg, Hulskamp Audiovisueel, La Vie Catering, Neptunus en BloemBloem.

Krachtpatser van de beurs
Martijn Dekker, senior account manager bij TivoliVredenburg, vertelt dat de 144 vierkante meters tellende stand met twee nieuwe partners bemand zal worden: Hulskamp Audiovisueel en BloemBloem. Samen met TivoliVredenburg, La Vie Catering en Neptunus zullen zij ervoor zorgen dat de 'krachtpatser van de beurs', zoals de stand vorig jaar genoemd werd, niet onopgemerkt zal zijn.

Vooruitlopend op het gebied van styling en interieur
Dekker: 'Vorig jaar was de gezamenlijke stand een groot succes en zo werd het ook gewaardeerd door de vakjury. Richard Verhoef van BloemBloem heeft voor de editie van 2014 met zijn bedrijf mogen bijdragen aan de eerste prijs die de vijf standhouders kregen voor de invulling. 'Dit jaar hebben we de stand volledig mogen ontwerpen en wij denken dat we vooruitlopen op het gebied van styling en interieur. Het gaat iets moois worden,' aldus Verhoef.

Culinaire trends
Ook vertrouwde partner La Vie Catering kijkt met veel enthousiasme uit naar 1 en 2 april. Gerard Kerhoff: 'Elk voorjaar gebruiken wij voor het lanceren van nieuwe idee├źn. Ik kan nu al beloven dat we tijdens de beurs met nieuwe trends zullen komen, geserveerd vanuit onze gezamenlijke stand.'

Meerwaarde
Alle vijf partijen zijn het erover eens: De gezamenlijke stand op beurs event 15 geeft meerwaarde. Dorrie Eilers van Neptunus: 'We maken met onze A-merken gebruik van elkaars netwerk.' Ook Steve Klein van Hulskamp Audiovisueel gelooft in deze opzet: 'Normaal gesproken staan we eens per vijf jaar op de beurs, maar toen TivoliVredenburg ons hiervoor vroeg, hebben we volmondig ja gezegd!'

Klik hier voor de video.

Klik hier voor gratis beursregistratie.

 

1