+31 77 462 24 44
Terugbel service
Direct contact opnemen

Fashionshow Louis Vuitton in Evolution van Neptunus

Van 25 februari tot 5 maart vond de Paris Fashion Week plaats.
Neptunus, specialist in tenten voor evenementen en tijdelijke gebouwen, plaatste een eyecatcher van formaat op het Cour Carrée du Louvre in Parijs voor de show van Louis Vuitton, gerealiseerd door het bureau La Mode en Image.


Hoewel de Paris Fashion Week op verschillende locaties in Parijs plaatsvond, was de accommodatie van Neptunus in hartje Parijs te vinden: op het prestigieuze ‘Cour Carrée du Louvre’ pronkte Neptunus’ tijdelijke hal. Hier bouwde Neptunus haar ‘Evolution’, een demontabel gebouw, met een oppervlakte van 1600 vierkante meter. Modehuis Louis Vuitton gebruikte het Neptunus gebouw met een hoogte van 8 meter voor de show van haar collectie Prêt-à-Porter Femme Herfst/Winter 2014/2015. Het hele gebouw werd voorzien van grote glaspanelen om optimaal gebruik te maken van het mooie uitzicht en de sfeer van de architectuur van het Louvre in de show te verweven.

“Modehuis Louis Vuitton koos het binnenplein van het Louvre als setting voor de show. Ze wilde op deze historische locatie een tijdelijk gebouw laten verrijzen met een uitstraling die aansluit bij het gerenommeerde mode-imperium. Onze ´Evolution´ paste perfect in het plaatje, " aldus Dorrie Eilers , directeur van Neptunus. “Daarbij kwam dat de eigenschappen van de Evolution, zoals onder andere de korte opbouwtijd en de grote vrije overspanning, vele voordelen opleverden.”

Bekijk de korte video van de Fashionshow van Louis Vuitton!


 

Fashionshow Louis Vuitton in Neptunus-gebouw!

1 2 3 4