+31 77 462 24 44
Terugbel service
Direct contact opnemen

Duurzaam en innovatief Neptunus met the Moving World of Pon

Van 3 tot en met 9 oktober 2016 vindt de ‘Moving World of Pon’ plaats op de Pon Campus in Leusden. Het thema van dit jaar is innovatie. Alle businessgroepen van Pon, van automobielhandel tot industriële bedrijven, presenteren in deze week hun visie op duurzaamheid en innovatie.

Enkele van deze ‘werelden van Pon’ worden gepresenteerd in de duurzame en innovatieve tenten van Neptunus. Voor de tweede editie van dit evenement bouwde de Limburgse specialist in demontabel bouwen twee Alure Globes. Met een extra hoge zijwandhoogte van bijna 4 meter, strakke lijnen, gedistingeerde uitstraling en ‘groene’ eigenschappen past de Alure Globe uitstekend bij het duurzame en innovatieve karakter van het evenement. De hoofdaccommodatie van het evenement is een Alure Globe van 180m² waarvan één deel gebruikt wordt als conferentie gedeelte en het andere deel als presentatie ruimte. In de presentatieruimte laten de businessgroepen van Pon op beeld hun visie zien middels de vele beamers die gericht staan op de binnenwanden van de structuur.

Neptunus ziet het evenement als een mooie match met de visie van het bedrijf. Dorrie Eilers:,”Wil je een belangrijke speler blijven in wat voor markt dan ook, dan is innoveren een noodzaak. Het is voor ons eigenlijk een vanzelfsprekendheid. We voelen ons verbonden met alle initiators die bijdragen aan ontwikkelingen in hun markten, bedrijven die stappen durven te zetten. We zijn dan ook erg trots dat we een bijdrage kunnen leveren aan de uitstraling van het evenement.’’

 

Over’ The Moving Wold of Pon’

‘The Moving World of Pon’ heeft als belangrijkste doel een substantiële bijdrage te leveren aan het uitwisselen van kennis en het intensiveren van de samenwerking met hun partners in business. Hierbij bundelen alle Pon bedrijven hun krachten om de ontwikkelingen in producten, diensten en bedrijfsvoering te presenteren aan hun relaties. Bekijk dit filmpje om een beeld te krijgen van de organisatie.

1 2 3