+31 77 462 24 44
Terugbel service
Direct contact opnemen

Delhaize doet wederom beroep op Neptunus voor tijdelijke supermarkt

Naast de ingang van de Delhaize in het Waasland Shopping Center heeft Neptunus, specialist in demontabel bouwen, een tijdelijke winkel geplaatst. Vanwege verbouwingen was er behoefte aan tijdelijke extra ruimte, zodat de klanten van de supermarktketen gewoon hun boodschappen kunnen blijven doen.

Begin februari werd de tijdelijke supermarkt opgeleverd in Sint-Niklaas. De bestaande winkel wordt namelijk gedurende 7 maanden grondig verbouwd. In 4 fasen worden de slagerij, bakkerij en grotere fruit- en groenteafdeling onder handen genomen. Daarom werd gekozen om een tijdelijke supermarkt met het bestaande warenhuis te verbinden.

De tijdelijke structuur met een afmeting van 12 x 30 meter is uitgerust met geïsoleerde stalen wanden en een thermo-dak. Daarnaast is de winkel ook voorzien van een vloer met een draagkracht van 1500 kg/m2, geïsoleerde en inbraakveilige doorgangen en LED-verlichting. Ondanks het tijdelijke karakter, zorgde Neptunus er ook voor dat de gebruikte bekabeling voldoet aan het AREI. Concreet houdt dit in dat alle kabels halogeenvrij zijn. De winkel werd door Neptunus in enkele dagen operationeel opgeleverd.

Naast het gebruiksgemak voor de klanten van Delhaize, hebben tijdelijke structuren nog meer voordelen. Dit tijdelijk gebouw heeft namelijk de eigenschappen van vaste bouw maar biedt flexibiliteit qua afmeting, design en gebruiksperiode. Naargelang de vraag kan de tijdelijke structuur voor een korte of lange periode worden aangepast. Verder zijn er verschillende financiële mogelijkheden – huur, koop of lease – die klanten maximale flexibiliteit biedt om hun kosten inzichtelijk en beheersbaar te houden.

Delhaize koos voor Neptunus vanwege eerdere succesvolle samenwerkingen. De goede mix tussen prijs, kwaliteit en service deed hen besluiten opnieuw voor een oplossing van Neptunus te kiezen.

Tijdelijke supermarkt Delhaize opgeleverd door Neptunus

1 2 3