+31 77 462 24 44

Meewerkend Uitvoerder

Neptunus is internationaal specialist in demontabel bouwen.  Zo ontwerpt en verhuurt Neptunus tenten  voor evenementen, maar ook demontabele gebouwen die bijvoorbeeld als supermarkten, sporthallen en distributiecentra worden ingezet. Eigenlijk overal waar tijdelijk ruimte nodig is.

Onze internationale én semipermanente markt groeit. Door deze groei zoeken wij een enthousiaste collega voor de functie van:

Meewerkend Uitvoerder
Fulltime
Organisatietalent in werkvoorbereiding en uitvoering

 

                                                            Functie

Als meewerkend uitvoerder/werkvoorbereider ben je in het voortraject van een project sterk betrokken bij de bestek- en kwaliteitseisen, de planning en werkbegroting. Hiervoor overleg je met medewerkers van de afdelingen Verhuur, Bedrijfsbureau en Logistiek. In de uitvoeringsfase van het project bouw je zelf mee op locatie. Je ziet toe op de uitvoering, begeleiding van realisatie en hebt oog voor systematisch werken, orde en netheid én veiligheid. Je deinst er niet voor terug om zelf de handen uit de mouwen te steken als de situatie daarom vraagt.
Jouw taken zijn gefocust op:

  • Werkvoorbereiding: locatiebezoek, calculaties voorbereiden, bijwonen van bouwvergaderingen
  • Uitvoering: inrichten bouwlocatie, uitzetten bouw, aansturen toeleveranciers, begeleiden Neptunus montage medewerkers, uitvoeren van voorkomende bouwwerkzaamheden.

 

                                                           Profiel

  • Minimaal afgeronde MBO opleiding bouwkunde of gelijkwaardig
  • Ruime ervaring in de bouw, bouwkundig inzicht
  • In bezit van rijbewijs B
  • Werklustig, no nonsens mentaliteit, professioneel, collegiaal
  • Communicatief vaardig in de Nederlandse, Duitse en Engelse taal
  • Goede eigenschappen: overtuigend, planmatig, gevoel voor humor.

De werkzaamheden worden hoofdzakelijk verricht in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Verenigd Koninkrijk. Dagelijks reizen en regelmatig overnachten horen erbij.


Wij bieden

Een fulltime functie in een internationale en collegiale omgeving. Wij bieden je een zelfstandige, uitdagende baan met een goed salaris en een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met regelingen voor opleidingen, pensioen en reiskosten.


Interesse?
Neem dan contact op met Rosalie Verhofstad, afdeling HR, 077-462 2444.
Je sollicitatiebrief met CV kun je sturen naar hr@neptunus.eu.

Terugbel service
Direct contact opnemen